Alla inlägg den 29 januari 2009

Av Martina - 29 januari 2009 21:14


Jag har mått sååååå dåligt hela dagen. Det blev bara marginellt bättre.

Sovit 2 timmar på eftermiddagen och fortfarande som en mumie ungefär.

Om det är såhär imorgon också få rgubben var hemma -för jag kan inte lyfta lillan, eller böja mig ner utan att riskera att kollapsa.


Iaf, gubben hämtade lillan på dagis idag, och tog vägen om affären. Hem kom han med lektyr till mig som låg nerbäddad. Ett brudmagasin :-)

Tyckte det var gulligt av honom. Att det inte var så nödvändigt är något helt annat - tanken var gullig iaf :-)


Ska bli rätt skönt till sommarn, när jag kan kalla honom man istället för gubbe. Som äkta man kan han ju förtjäna det. Eftersom han mest är en förvuxen pojkvasker annars så får han tills vidare leva med gubbe. (Kombo av att reta honom för hans ålder och "gullgubbe" ;-))



Av Martina - 29 januari 2009 09:23


Och idag mådde jag galet dåligt på morgonen. Satt och höll för munnen för att inte kräkas, och fick lägga mig raklång på golvet flera gånger för att inte svimma.


Jag tyckte att jag fyllde på vätskedepåerna ordentligt både inför och efter, men kanske inte tillräckligt. Eftersom jag knappt kunde stå upp så fick gubben ta lillan till dagis, jag hade garanterat svimmat av att gå i trappor.


Så nu ska jag mula i mig mat, och massa juice för att få upp blodsockret såjag klarar eftermiddagen.


Jag lade mig och vilade en stund, så nu har jag iaf ork att stå upp lite. Då har jag passat på att göra just en laddning juice på äpple, apelsin, kiwi och ananas :-)


Väldigt gott, och känns lyxigt!


Ovido - Quiz & Flashcards