Alla inlägg den 11 augusti 2008

Av Martina - 11 augusti 2008 21:42


Ja inte tillsammans då, men  idag får 2 av dagens måltider äran att komma på pränt.


Jag bestämde mig för att ge viktväktarna en chans igen och se om det kan hjälpa mina sista muppiga kilon. Jag avskyr vägnadet och mätandet av mat ju, men om det kan ge en bra uppfattning för senare när man äter "normalt" så måste jag ju vara kvinna nog att prova iaf.


Lunch blev det redan kl 10 idag, då lillan var hungrig :-)

För min del blev det kycklingfile med broccolisås till. Såsreceptet snodde jag av Camilla, och att det var pointsfritt gjorde ju inte saken sämre ;-)

Lillan fick pasta till. Hon slukade pastan och såsen (mycket väntat), men vägrade som för det mesta kycklingen.


Men såsen fick tummen upp av både stor och liten :-)



Till middag, som åts 14.30 (eftersom vi skulle iväg vid middagstid) var stekt tonfisk och sallad. Lillan åt rester från igår istället.


Jag vet att jag till skillnad från vid GI får äta pasta, potatis, ris och dant, men eftersom min kropps tycks väldigt känslig för kolhydraterna så är jag ytterst sparsam med dem. Får ju i mig genom alla mängder grönsaker jag äter istället. :-)


Dragit i mig bärshaker också, min nya last efter kolhydrater har tydligen blivit mejerier... Eller ja, inte mejerierna, men produkterna.


Jag tror jag lyckades väga maten ganska rätt idag iaf, och underskred mina points med lite. Men jag får öva för att hitta den rätta balansen för lagom många points ;-)


Presenterar först kycklingen, sen tonfisken (om det nu inte skulle synas ;-))



Mat
Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards