Alla inlägg den 20 januari 2010

Av Martina - 20 januari 2010 18:09

Idag blev köket vitt!


Blev trött på att inget hände där, och i väntan på beslut ang luckorna så blev det väggarna som gjordes.


Först funderade vi på något lite gråaktigt istället för vitt, för att få lite avbrott mot allt annat som är vitt. Jag hittade en burk och provmålade lite grått. Fy tusan vad det såg ut. Kallt och ogästvänligt som bara den. Så det gick inte hem, och som omväxling var jag och gubben ense om saken direkt.


Vi åkte en tur och kollade efter ny färg. Även där lyckades vi ganska snabbt enas om samma färg (otroligt, 2 gånger på samma dag). Så direkt vi kom hem satte jag igång och gjorde första stryckningen. Andra blir imorgon, och jag hoppas det räcker med 2. Äggskalsvit blev det denna gång.


Eftersom det är väv så kommer det aldrig bli snyggt på riktigt, men man ser redan nu, trots flammigheten att det blir bättre än förrut. "renare", och det ser lite mer modernt ut. Dessutom kan man flippa ur med nästan vad som helst för dukar eller gardiner med den vita bakgrunden. En piggelin/pistage/melongrön är ganska mycket mer begränsande. Sen får man väl se hur galenskaperna passar med fondväggen, men hey, man kan väl itne få allt. Iaf inte som nödlösning.






Ovido - Quiz & Flashcards