Alla inlägg den 11 februari 2010

Av Martina - 11 februari 2010 18:34

Att trafiklivet blir lite mer komplicerat med snö och halka är ju ganska givet - men exakt hur försvarar man denna idioti, snö eller inte.


 

Att i en kurva, efter att ställt sig över mittstrecket lägga sig på marken, bakom en traktorskrapa och stäcka ut ena benet ut i minst halva körbanan?! för att peta på nått under bilen. Vore det itne säkrare att lägga sig längst med bilen, elt från andra hållet, så man slapp ligga i motsatt körbana?

Inte är det helt enkel att se ett vitklätt ben liggandes på snötäckt mark, när det sticker ut bakom en stor traktor. Dessutom med snövallar som krymper körbanan så det är snålt med plats redan från början. Gubben blev nästan ett ben fattigare, alt ett krossat ben rikare.


 

Nog för att de som kommit tidigare hade parkerat märkligt, i 3 rader. Men de stod ju iaf 2 och 2, så alla kunde ta sig framåt eller bakåt. Hur tänkte de nytillkomna?

Att det var för jobbigt att gå de 3 meter extra det skulle bli att parkera i den bakre lediga raden?


Exakt vad tänker folk?

Av Martina - 11 februari 2010 17:55

En "äppleburk"

Den ska formas och stärkas, pinnen ska inte vara vit, och det hela ska fästas (när pinnen fått rätt färg.


En "kakburk"

  Ska få på sig lite pynt, typ jordgubbar eller vad det kan tänkas bli. Ska bli en födelsedagspresent och tanken är att den ska på minna om en tårta typ. Ska också formas till och stärkas.


Ihopslängda blommor

  Det absolut första jag gjorde när jag lyfte virknålen nu efter sisådär 15 år igen.

Inte vackert, men lillan gillar dem :-D 

Ovido - Quiz & Flashcards