Alla inlägg den 31 augusti 2009

Av Martina - 31 augusti 2009 09:36


Wiii, vi har ett sovrum!

En hel dags lördagsarbete resulterade i att sovrummet numer är ett sovrum, och inte ett förråd. Det bästa av allt är att det itne påverkat resten av lägenheten. Vi slängde inte bara ut skiten i ett annat rum :-)


Så senaste veckan har vi både fixat en balkong att vara på, och ett sovrum. 


Hatthyllan i hallen rasade ju dessutom ner en dag, så nu har vi fått upp en iaf tillfällig lösning i lilla hallen istället. Så nu går planerna kring en "informationscentral" där hatthyllan tidigare hängde. Alltså, kalender, brevkorgar och lite annat bra att ha. Förhoppnigsvis innebär flytten av ytterkläderna att det blir lite mer space i hallen = bra.


Om inget annat dyker upp så blir det nog att måla fördigt sovrummet nästa helg. Kommer bli löjligt skönt att få det klart, blir ju bara sisådär 3 år för sent... Så får väl se om vi lyckas denna gång. Men vi är på gång iaf :-)


Idag (vi låsas att det är 1 september) börjar vårt försök  "nya liv". Låter dramatiskt, men innebörden är iaf att planera mer, hålla planeringen bättre, hålla ordning flitigareäta "bättre", konsumera mindre, och ha bättre koll på vart pengarna tar vägen.

Ingen hysteri eller så alls, utan helt enkelt att vi är genomruttna på det hela just nu. Sikta mot stjärnorna, nå trätopparna heter det ju.


Och nu väntar dessutom en hysterisk arbetsvecka. Men bra planering dock, så jag är nöjd ändå. Och äntligen frisk!

Ovido - Quiz & Flashcards