Alla inlägg den 23 september 2009

Av Martina - 23 september 2009 21:44


Det har väl inget kunat undgå, men ibland blir man gladare än vanligt.

Jag har LÄNGE varit på jakt efter en mycket bestämt typ av lampa. Ett tag hade de dem på Åhlens, men bara i ljusblått och grönt - och jag ville ha svarta eller vita. De fanns nog i vitt från början också, men jag var väl inte snabb nog.


Senare har jag på diverse webbshopar hittat mycket snarlika lampor, men då varit för snål för att verkligen köpa dem.

TEx finns de här: http://www.broarne.se/butik/shop/lampor/vaegglampa-vit/p_1176.html

  Bilden från shopen ovan.

Själva "fjonget" var inte det viktiga, det hade funkar med en mer "vanlig" variant på fästet också, men precis den här stilen på lampa är det alltså jag har sökt. På shopen ovan kostar en sådan lampa 285 spänn. Rätt okej iofs, men jag är ju en snåljåp av stora mått, så för mycket för min smak.

Idag hittade jag en IDENTISK, på second hand - för 20 spänn :-D

Min lycka är gjord, jag kom undan snuskigt billigt, och den är dessutom i närmast nyskick. Enda skillnaden gentemot bilden är att strömbrytarknappen sitter på platten, en sådan där liten, rund hederlig.

Så nu saknas det bara 1 lamsa, hur lång tid tar det månne att hitta en make? ;-)


Köpte dessutom 2 st ramar på vinst och förlust. Tänkte samla lite udda ramar och måla vita och rama in en bunte med bilder i sovrummet. Hade dock inte koll på måtten utan chansade. En ram passade perfekt, och en var lite för liten. Den passade dock perfekt för en bröllopsbild istället. Tycker det gjorde sig riktigt bra. Lite skamfilad är den ju iofs, men inte så det stör. Så nu saknas det bara 4 ramar då i varierade storlekar för att få upp vårt kollage bilder i sovrummet. Fast vi måste ju ändå måla klart först, så ingen brådska :-)

 

Bilden fick för tillfället hamna på lilla hyllan i köket, men får kanske en mer permanent plats någon annan dag.


Jag är hopplöst förnöjd över min fynddag, det kanske märks :-)



Ovido - Quiz & Flashcards