Alla inlägg den 24 juli 2009

Av Martina - 24 juli 2009 18:27


För övrigt, lillan har utvecklats till en synnerligen bestämd och verbal liten dam, kanske börjar bli att sluta kalla henne för lillan?

Eller inte, hon lär ju vara lillan tills den dagen som hon högst eventuellt får småsyskon...


Jaja, iaf, så har vi reafyndat idag. 2 för 1 på Lindex resulterade i 2 stycken jackor till lillan. En brun annorak med rosa foder, och vita snirklar på utsidan. Passar lagom nu till början av hösten. Och så en helbrun som fick bli storlek 98 - alltså större. Hon har en knallrosa jacka nu som hon kan alternera med den bruna med snirklar. Så den helbruna får nog bli sent i höst eller kanske till och med nästa vår.

Men 129 spänn för 2 st funktionella jackor, tycker jag är bra :-)


Var på Kapp Ahl också, på jackt efter byxor, även det till lillan. Hon har växt så, så alla byxor har blivit korta i benen. Ett par svarta jeans med tajta ben för 40 kr, känns helt okej. I storlek 104 så de är lite långe, men det går ju att vika upp, och hellre för långt än för kort :-)

Fröken sjlv förälskade sig i ett rött nattlinne med Hello Kitty på, så det fick hon också. 60 spänn = snordyrt för att vara "reafynd", men vad gör man inte när ens älskade dotter klappar så fint och säger: "Vill ha hello kippy".

Ovido - Quiz & Flashcards